Tel: 030 2447701                                               !!! GRATIS VERZENDING VANAF € 30,00 !!!

Werkwijze Retouren

Ruilen en herroepingrecht

1. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Overeenkomsten met consumentkopers, die via de internetsite tot stand zijn gekomen of op een andere wijze waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de consumentkoper het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingrecht uit te oefenen U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons opnemen via info@inktboer.nl. Na overleg kunt u onder begeleiden van het door u ingevulde herroepingsformulier (meegestuurd met de bevestigingsmail van uw bestelling) uw bestelling voldoende gefrankeerd retour sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Van dit herroepingrecht zijn uitgezonderd producten waarvan de verzegeling (seal) is verbroken, aangebroken cartridges, toners en flesjes hervulinkt, of andere gepersonificieerde producten.

2. Indien de consumentkoper van het herroepingrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt inktboer.nl zorg voor terugbetaling binnen 30 dagen van het door de consumentkoper betaalde aankoopbedrag minus de bijdrage in de verzendkosten alsmede gemaakte bancaire kosten.

Uitgesloten van retour sturen zijn:

  • Aangebroken verbruiksartikelen zoals cartridges en toners.
  • Alle flesjes inkt met dop
  • Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd.
  • Artikelen anders gekocht dan via de webwinkel.

 

inktboer.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren wanneer de verpakking van het product beschadigd is.

 

Beoordeling 92% gebaseerd op 1318 klantbeoordelingen aan WebwinkelKeur.nl

­čŹ¬ Cookie settings
Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring krijgt.