Tel: 030 2447701                                               !!! GRATIS VERZENDING VANAF € 30,00 !!!

Cartridge navullen

Nieuwe cartridges kopen is niet altijd nodig. Soms kunt u namelijk zelf uw cartridge navullen, of dit door een navulstation laten doen. Dit bespaart vaak geld en is in veel gevallen ook nog eens beter voor het milieu. Een cartridge navullen kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld de cartridge naar een winkel brengen die gespecialiseerd is in inktpatronen vullen, maar u kunt ook een navulset van Inktboer.nl online bestellen en zelf de inktpatronen vullen. Uw cartridge bijvullen was nog nooit zo makkelijk!

Sommige cartridges zijn zo direct met een spuit en naald te vullen en andere hebben weer een chiprestter of meer nodig. Onze navulsets zijn bedoekd voor de met spuit en naald te vullen cartridges, tenzij u natuurlik zelf al een chipresetter heeft. Maar gelukkig is er voor veel cartridges niet meer nodig dan een spuit en naald, neem contact op als u niet zeker bent over wat u moet bestellen. 0302447701. 

Zelf inktpatronen vullen

De cartridge navullen met een navulset is eenvoudig: u vindt een handleiding bijgevoegd. De navulset is erg voordelig en daardoor vaak een betere optie dan het kopen van een hele nieuwe cartridge. Inkt bijvullen kost bij ons verrassend weinig. Bekijk hier de prijzen!

per page
1 artikel(en)
per page
1 artikel(en)
Shop By

Selectie verfijnen

Categorie
  1. Navulsets (1)
WebwinkelKeur

4.65 / 5.00

B.m.scherpenhuizen

Prima prijzen en snelle service. En handig tips mbt printer bijgeleverd bij de bestelling.

Jesse

Snelle levering en prijs kwaliteit

Bert
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.

Peiling

Wat vindt u het belangrijkst aan een webshop?

Beoordeling 93% gebaseerd op 1325 klantbeoordelingen aan WebwinkelKeur.nl

🍪 Cookie settings
Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring krijgt.