Tel: 030 2447701                                               !!! GRATIS VERZENDING VANAF € 30,00 !!!

Over Ons

 

inktboer.nl

Inktboer.nl is de webshop van InkStation Utrecht. Door het runnen van de winkel hebben we de afgelopen 13 jaar enorm veel expertise opgedaan m.b.t. printer consumables. Dit heeft veel voordelen voor U als klant van inktboer.nl, u heeft namelijk niet alleen de beschikking over een zeer deskundige helpdesk, maar ook zijn de producten die wij inkopen vooraf op essentiele onderdelen getest.

U koopt bij ons dus kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer lage prijzen!

Zoals u wellicht is opgevallen verkopen wij hoofdzakelijk compatible (Huismerk) inkt-en toner cartridges. Dit is voor ons de markt waarin wij kunnen concurreren, en waar u als consument het meeste voordeel kunt halen. Wij doen dus waar we goed in zijn. Sommige producten zijn compatible (als huismerk) te duur of te onbetrouwbaar qua werking, deze zult u bij ons dan niet vinden. Meestal kunnen wij u hiervoor dan de originele toners of inkt cartridges leveren.

Onze website is onlangs weer vernieuwd, en heeft een wat strakkere professionele uitstraling- en handling gekregen. Graag horen wj van u wat uw bevinden zijn... positief of negatief, alles is welkom, want met behulp van uw input kunnen we de dienstverlening aan de klant verbeteren.

Af en toe zullen wij een Poll (klantenonderzoekje) houden op de website. Hier wordt slechts één vraag gesteld in een blok op de website, welke door u meestal met een simpel ja of nee te beantwoorden is. Doe gewoon is mee, en beantwoord de vraag... het helpt ons om de dienstverlening te verbeteren.

Ons papier assortiment is het stokpaardje van inktboer.nl. Voor het printen van foto's of voor één van onze andere creatieve printables, is inktboer.nl HET adres!

Het assortiment van inktboer.nl zal in de loop van de tijd continu aangevuld worden met nieuwe producten, waarbij voor de nabije toekomst mooie voordelen te behalen zijn op het gebied van toners en compatible inkjet cartridges.

Het is daarom aan te raden deze site in uw favorieten te zetten, en van tijd tot tijd de site te bezoeken.

Kunt u iets niet vinden op de site ... neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Wij van Inktboer.nl danken u voor uw bezoek bij onze webshop.

Inktboer.nl, Haanderik 154  3401EW  IJsselstein Tel. 030-2447701 KvK: 30199057 - BTWNL001938498B11

 

Beoordeling 93% gebaseerd op 1553 klantbeoordelingen aan WebwinkelKeur.nl

­čŹ¬ Cookie settings
Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring krijgt.